perjantai 6. joulukuuta 2019

Lupin III: The FirstOlen tämän kuluneen vuoden omistanut blogijulkaisuni Lupin kolmannelle, Japanin tunnetulle kulttuuri-ikonille fanidubbauksieni ja hahmon historiaa käsittelevien julkaisujen muodossa. Fanisivustooni pääset tutustumaan blogini sivupalkista.

Vuosi 2019 on ollut monella tapaa erityinen vuosi Lupin III -tuoteperheelle ja se huipentuu tänään, kun Japanissa saa ensi-iltansa ensimmäinen kokonaan tietokoneella animoitu Lupin III -elokuva: Lupin III: The First, jonka on ohjannut Takashi Yamazaki. Tämä Tohon levittämä Lupin III -elokuva, jonka animaation laatu vetää vertoja jopa Pixarin tuotannoille, on suunniteltu ulkomaan levitykseen, ja se aiotaan julkaista näillä näkymin ainakin Italiassa ja Espanjassa vuonna 2020. Olisi mahtavaa, jos leffa löytäisi tiensä myös Suomeen, sillä sen tekninen taso ja visuaalinen iloittelu on suorastaan mykistävää. Elokuvan viralliset verkkosivut löytyvät tästä.


Tässä vielä esimakua elokuvauutuudesta, jonka sisältämä vauhdikas takaa-ajo on toteutettu selkeästi Cagliostron linnan ja Fuman salaliiton hengessä. Toivottavasti tämä suuren budjetin elokuva menestyy ja lisää ihmisten halua tutustua Lupinin seikkailuihin.

             

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE LUKIJOILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti