perjantai 3. joulukuuta 2010

Joulukuun ensi-illat

Tämän vuoden joulukuussa tulee Suomen ensi-iltaan kolme tuoreinta animaatioelokuvaa. Elokuviin voit ostaa liput täältä: https://www.finnkino.fi/Websales/. Jos et halua tietää elokuvien juonenkäänteistä, Älä lue blogitekstistäni muuta kuin tulevien elokuvien nimet.

Perjantai 3.12.2010.

  • Sammyn suuri seikkailu (Sammy's Adventures: The Secret Passage) 3D, 2010. 
- Merikilpikonna Sammy kuoriutuu Tyynenmeren saarelle ja löytää kommelluksien kautta tiensä mereen. Sammy tapaa pian uuden ystävänsä Rayn, jonka kanssa hän aloittaa hurjan seikkailun maailman ympäri. Kaverusten matkaa hidastavat kuitenkin nälkäiset lokit, ärhäkät piraijat, pitkä luikero anakonda sekä terävähampainen hai, mutta pienet kilpikonnat oppivat pitämään varansa. Seikkailun kautta Sammy löytää myös kadoksissa olleen ensirakkautensa Shelleyn. Yhdessä he kokevat jännittäviä tilanteita ja huomaavat, että elinympäristöä uhkaavat haiden lisäksi myös öljykatastrofit ja merten roskaaminen. Luvassa seikkailua koko perheelle!

Lähde: Finnkino.fi

Perjantai 17.12.2010

  • Nukkumatti-seikkailu unimaassa (Das Sandmännchen - Abenteuer im Traumland) 2010.
- Unimaa on paikka jossa unemme jatkavat elämäänsä meidän jo herättyämme. Siellä asuu myös Nukkumatti, joka tuo meille suloisimmat unet ilta illan jälkeen.

Mutta Unimaa on vaarassa. Painajainen on onnistunut varastamaan Nukkumatin unihiekan. Jos ilkeä myrsky onnistuu aikeessaan, ihmiset tulevat näkemään vain pahoja unia. Nukkumatin on koottava apujoukot tehdäkseen painajaisten aikeet tyhjiksi.

Lähde: Finnkino.fi

Lauantai 25.12.2010

  • Megamind (3D, 2010)
- Megamind on kaikkien aikojen nerokkain, mutta myös epäonnisin superkonna. Jo vuosikausia hän on yrittänyt valloittaa Metro Cityn mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla, mutta jokaisen hänen yrityksensä on torpannut viittaan pukeutunut supersankari Metromies. Metromies on voittamaton - siihen asti kunnes Megamind tulee tappaneeksi tämän jälleen yhden ilkeän ja tuhoon tuomitun suunnitelmansa seurauksena.

Yhtäkkiä Megamind huomaa olevansa ilman päämäärää. Mikäpä on superkonna ilman supersankaria...?

Lähde: Finnkino.fi

Hauskaa joulukuuta voi viettää hyvien elokuvien parissa! Elokuvalippukin on oiva joululahja perheelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti