sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Mestarivaras Lupin III puhuu suomea


Olen luonut Suomen ensimmäisen Lupin III -fanisivuston näin joulun ajan iloksi.

Suomen piilopaikka -sivustoni sisältää laadukkaat fanidubbaukset Monkey Punchin luoman mestarivarkaan ensimmäisistä anime-elokuvista: Mysteerinen Mamo, Cagliostron linna, Baabelin kulta ja Fuman salaliitto. Lisäksi olen fanidubannut sarjan kuuluisimmat tv-jaksot: Albatrossi: Kuoleman siivet ja Aloha, Lupin.

Suosittelen lukijoitani katsomaan erityisesti Hayao Miyazakin Cagliostron linnan.

Käsittelen Lupin III -animea tarkemmin fanisivustollani ja siellä juttua piisaa myös dubbaamistani elokuvista, fanidubbaamisesta ja Lupinin historiasta Suomessa.

Toivon, että fanisivustoni rohkaisee suomalaisia tutustumaan Lupinin vauhdikkaaseen maailmaan!

Pääset yksityiselle fanisivustolleni klikkaamalla kuvaketta blogini alaosassa! (Huom! Katseluaika 16.12.2018 - 16.1.2019 on päättynyt)

Olisi kiva, jos julkaisuni houkuttelisi myös nykyisiä suomalaisia faneja kertomaan omia Lupin III -kokemuksia. Siksipä Lupinia ja fanidubbaamista koskevat kommentit ovat erittäin tervetulleita tähän julkaisuun ja fanisivustolleni.

Päivitys 17.4.2019: Uudistetulle fanisivulleni pääsee Monkey Punch (1937-2019) -artikkelin sisältämän linkin kautta!

Heikun keikun!

2 kommenttia:

 1. Noh, en ennättänyt näkemään dubbeja mutta pläräilemään kyllä viime vuoden lopulla (nyt kun taas muistin olemassaolon niin eipä niitä enää ollutkaan). Ne oli erinomaisesti tehtyjä, mutta jotkut hahmot tuntui itsestäni etäisiltä kun ääni ei ollut mennyt "nappiin" mutta silti annan pinnat tälle hankkeelle. Muistuttaakin siitä, että voisi pitää maratonin leffoista/ovista/spessuista.

  Lupin on yksiä lemppari animeitani ja olisikin hauska saada lisää faneja Suomen kamaralta puhumaan aiheesta tai blogaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Itsekin olen Lupin-leffoja katsonut kymmenen vuotta ja pidän tästä 50-vuotisesta sarjasta sekä esteettisessä että animaatiohistoriallisessa mielessä. Julkaisen blogissani kesällä Lupin-fanisivullani olleet esittelytekstit ja pyrin laittamaan fanidubatut leffat vielä jotain kautta näkyville.

   Poista