maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua!

                       Animaatio blogi toivottaa kaikille lukijoilleen oikein rauhallista Joulua!

Alla on William Hannan ja Joseph Barberan Tom ja Jerry-klassikko The Night Before Christmas (1941), joka virittää itseni joka vuosi joulutunnelmaan.                                   Ps. Muistakaa avata välillä telkkari ja katsokaa piirrettyjä!

2 kommenttia:

 1. Aivan mahdottoman hyvä blogi! Oletko tutustunut Ralph Bakshin tuotantoon, kuten Taru Sormusten Herrasta -animaatioon vuodelta -78? Elokuva on mahtava, mutta julkaisuaikanaan aliarvostettu ja jouduttiin rahoituksen loputtua päättämään kesken tarinan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Kiva kuulla, että blogistani on pidetty. Toivon, että pystyisin tänä vuonna kirjoittamaan vähän enemmän kuin viime vuonna.

   Kiitoksia mielenkiitoisesta kommentistasi. Itse en ollut kovin syvällisesti tutustunut tuohon Bakshin Taru Sormusten Herrasta- animaatioelokuvaan, mutta olen lukenut hänen tuotannostaan John Grantin Masters of Animation-kirjasta.

   Hänen töistä puhutaan yllättävän vähän, vaikka hän on ollut mukana animaatioalalla 1950-luvun puolivälistä tähän päivään. Tämä johtuu varmasti siitä, että hän on erikoistunut ohjaamaan varttuneemmalle yleisölle tarkoitettuja animaatioita.

   Poista