Coco (2017)

Coco (2017)
Pixarin Golden Globella palkittu Coco saa Suomen ensi-iltansa 16.2.2018.

tiistai 16. elokuuta 2011

Toei Animation laajentaa teemapuistoaan


Toei Kyoto Studio Park remontoi tilojaan voidakseen lisätä animesarjojaan esittelevän museon teemapuistoonsa.

Toei Animation on tullut tutuksi monien japanilaisten animesarjojen kuten Digimonin ja One Piecen tuotantoyhtiönä. Studion perustamaan teemapuistoon aiotaan nyt kunnostaa tilaa sen tuotantoa ja historiaa esitteleviä näyttelyitä varten. Edeltävästi Toei mainitsee järjestävänsä uudessa Anime museossaan interaktiiviset One Piece, Precure ja Kamen Rider näyttelyt.

Toein teemapuisto ei keskity ainoastaan animeen vaan myös japanilaiseen kulttuuriin.

Anime museo-hankkeen lisäksi peruskorjauksen jälkeen avataan teemapuistossa myös Ukioye-taidegalleria ja ninja-asuinpaikka. Ukioye tarkoittaa Edo-kauden ajanjaksoon (1600-1868) sijoittuvaa näyttelyä.

Näistä uudistuksista Toei ilmoitti lehdistölle viime tiistaina. Uudistunut teemapuisto tullaan avaaman 15. syyskuuta. Nimensä mukaan Toei Kyoto Studio Park sijaitsee Japanin pääsaaren, Honshun, länsiosassa lepäävässä Kioton kaupungissa.

Uudistusprojekti on teemapuiston suurin projekti mitä se on tehnyt sen perustamisvuoden (1975) jälkeen. Yhtiö toivoo luovansa matkailijoille mieluisan vierailukohteen. Toein tavoite on lisätä teemapuiston vuosittaista kävijämäärää 700 000:nnesta miljoonaan.


                                 SÄPINÄÄ MONEEN MAKUUN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti