torstai 21. heinäkuuta 2011

Lasseter LontoossaAutot 2 (2011)-elokuvan ohjaaja John Lasseter on kutsuttu kunnniavieraaksi uusimman elokuvansa Lontoon ensi-iltaan.

Leicester Square tulvi viime viikonloppuna ihmisistä, kun itse Pixarin ohjaajalegenda jakoi aikaansa faneilleen jakamalla nimikirjoituksia ja poseeraamalla valokuvakameroille.

Katso video: http://elizabethtoni.com/2011/07/john-lasseter-%E2%80%93-cars-2-uk-premiere-london-arrivals/

Lisäksi John on antanut haastatteluja paikalliselle televisiokanavalle, BBC:lle, joissa hän puhuu uusimmasta elokuvastaan sekä animaatioelokuvien tekemisestä. Haastattelijat urkkivat myös tietoja mahdollisesta neljännestä osasta Toy Story-elokuvasarjaan. Huhuihin Lasseter suhtautuu yllättyneesti eikä anna selvää vastausta kysymykseen. " Minusta asia kuulostaa kiinnostavalta, emme ole vielä ilmoittaneet mitään " Lasseter vastaa hyväntuulisesti.

Katso haastattelu: http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-14184490

Autot 2 saa Iso-Britannian ensi-iltansa huomenna 22.7.2011.


Keskellä kuvassa Lasseterin vieressä on brittiläinen näyttelijä Michael Caine, joka esittää Autot 2:sessa brittien salaisenpalvelun mestarivakooja-autoa, Finn McMissilea. Hän osallistuu Lasseterin kanssa Autot 2-elokuvan kunniaksi järjestettyyn avajaisjuhlaan Lontoossa. Kuten taustalla näkyy, on avajaispaikalle tuotu ns. live size-versiot Autot-elokuvan tähdistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti