Coco (2017)

Coco (2017)
Pixarin Golden Globella palkittu Coco saa Suomen ensi-iltansa 16.2.2018.

maanantai 16. toukokuuta 2011

The Looney Tunes Show- Uusimmat jaksot netissä


Warner Bros. Animationin tuottama The Looney Tunes Show televisiosarja alkoi pyöriä jenkkien Cartoon Network-kanavalla viime viikon tiistaina.

Jaksojen esitystiheys on yksi jakso/tiistai. Sarja on vetänyt ihmisten mielipiteet puolin ja toisin, koska yleensä vanhojen piirrossarjojen jatkosarjat eivät ole saavuttaneet visuaalliselta ulkomuodoltaan tai sisällöltään samanlaista viehätystä kuin edeltäjänsä. Toistaiseksi sarjan piirrosjälki ja animaatio on ollut laadullisesti positiivinen yllätys eivätkä hahmojen modernit ulkomuodotkaan vaikuta kovin epäonnistuneilta.

Näin klassisten Looney Tunes-piirrospätkien parissa kasvaneena voin rehellisesti sanoa, ettei tämä sarja ole yhtä suuri huti Warner Brossilta kuin edellisin Looney Tunes-teemainen sarja, The Loonatics Unleashed.

Aikaeron vuoksi uusin jakso on toistaiseksi ladattu nettiin joka keskiviikoksi. Tietenkään en voi tietää aikooko tähän mennessä jaksoja ladannut henkilö jatkaa samaan malliin tulevaisuudessa mutta ainakin toistaiseksi hän on ladannut viimeisimmät kaksi jaksoa tälle sivulle kokonaisuudessaan: http://videos.sapo.pt/9jClbgBZwTU8ZTTg1Y88.

Kannattaa tutustua sarjaan, jos Väiski, Repe ja muut hedän kaverinsa ovat sinulle tuttuja entuudestaan. Samalla voi myös yleisesti miettiä "Ovatko jatkosarjat hyvä satsaus tuotantoyhtiölle, ja jos ovat, niin mitä hyvään ja menestyvään animoituun jatkosarjaan tarvitaan?".

  • Blogini oikeassa alalaidassa löytyvästä kuvasta, jossa Väiski ja Repe pelaavat golfia, löytyy myös linkki sarjan uusia jaksoja sisältävälle nettisivulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti