maanantai 28. helmikuuta 2011

Oscar-voittajat: Toy Story 3 ja The Lost things

Lee Unkrich pitämässä puhetta eilisillan Oscar-gaalassa.

Hollywoodissa jaettiin eilen illalla Oscar-palkinnot. Vuoden parhaan animaation Oscar-palkinto meni tänä vuonna Disney Pixarin Toy Story 3-elokuvalle. Toy Story 3-elokuvan säveltäjän, Randy Newmanin, kappale nimeltä "We Belong Together" palkittiin Parhaan laulun Oscar-palkinnolla.

Andrew Ruhemannin ja Shaun Tanin ohjaama The Lost Things palkittiin Parhaan lyhytpiirretyn Oscar-palkinnolla.

Toy Story 3-elokuvan ohjaaja, Lee Unkrich, kiitti kaikkia elokuvan tekoon osallistuneita sekä Pixar Animation Studiousin perustajia lyhyellä mutta ytimekkäällä puheella. Hän myös kommentoi, että Pixar on planeetan mahtavin elokuvien tekopaikka.

Katso ohjaajan puhe täältä: http://www.3news.co.nz/Toy-Story-3-wins-best-animated-film-Oscar/tabid/312/articleID/200220/Default.aspx

1 kommentti:

  1. Omasta mielestäni Dreamworks tekee huomattavasti parempia animaatioita kuin tuo paska Pixar, mutta makunsa kullakin. Pixar haisee omasta mielestäni vähän rahastukselta, kuten se että tekevät ensin kaksi Autot nimistä leffaa, ja sitten ihan samanlaisen elokuvan Lentokoneet. On Pixarilla toki hyviäkin tuotoksia, kuten oma lempparini Wall-E, mutta Dreamworksin leffat ovat paljon feministisempiä ja tunteita herättävämpiä. Esimerkiksi Näin koulutat lohikäärmeesi leffaa ei voita mikään.

    VastaaPoista