Coco (2017)

Coco (2017)
Pixarin Golden Globella palkittu Coco saa Suomen ensi-iltansa 16.2.2018.

perjantai 10. joulukuuta 2010

Sangatsu Mangalta uusi eläinmangasarja ensi vuodeksi


Sangatsu Manga on ilmoittanut tuovansa uuden eläinmangasarjan Suomeen ensi vuonna. Ensi keväänä alkaa Suomessa ilmestyä Konami Kanatan mangasarja nimeltä Chi's Sweet Home. Mangasarjan pohjalta on tehty myös kaksi animesovitusta, joiden kummankin jaksomäärä on huimat 104 jaksoa. Se kertoo paljon kissan suosiosta Japanissa.

Mangasarjan päähenkilö on Chi niminen kissanpentu, joka eksyy kävelyllä epäonnekseen perheestään. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen sillä Youhein niminen poika löytää vanhempiensa kanssa eksyneen kissaparan ja ottavat tämän lemmikikseen. Sarjassa Chi-kissa saa paljon uusia tuttavuuksia sekä ihmisistä että eläimistä mutta joutuu vasten tahtoaan myös hulluihin kommelluksiin ja seikkailuihin.

Chi's Sweet Home-mangasarjaa on julkaistu tähän mennessä Japanissa seitsemän osan verran ja sen tuotanto jatkuu edelleen. Pokkari tulee olemaan tavalliseen mangapokkariin verrattuna suurempi kooltaan sekä värisivullinen. Näiden ominaisuuksien takia sen hinnaksi on kaavailtu 7 euroa.

Tämänhetkisten tietojen mukaan sarjan ensimmäinen osa tullaan julkaisemaan ensi vuoden maaliskuun lopulla.


Chi's Sweet Home-sarjasta pitävät varmasti kaikki kissojen ystävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti