lauantai 6. marraskuuta 2010

Suomalainen animaatíosarja espanjalaisten avustamana


Barcelonalaisen Stor Fisk-animaatiostudion uutuus on suomalaisen Veronica Lasseniuksen käsikirjoittama sekä taiteellisesti sovittama animaatiosarja nimeltä Saari. Sarjan on ohjannut espanjalainen Pablo Jordi ja animaationohjauksesta vastaa Txesco Montalt, joka on ollut mukana myös toisessa espanjalaisessa animaatiosarjassa nimeltä Pocoyo.

Saari-sarja on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja se kertoo eläinystävien seikkailuista, jotka tapahtuvat Yllätys yllätys-saarella. Musikaaliseksi kuvattu sarja on viehättävä perheen pienimmille eikä sisällä mitään pelottavia kohtauksia, jotka saattaisivat aiheuttaa pahoja unia.

 Sarjaan on tuotettu 39 kolmen minuutin jaksoa ja se on animoitu käyttäen Flash-ohjelmaa, joka antaa sille erittäin kirkkaan ja värikylläisen ulkonäön. Hahmojen ulkonäkö on omaperäisen tyyliteltyä mutta se antaa hyvän kontrastin taustoille. Saari on noussut hitiksi Italian ja Espanjan Disney Channel-kanavien lisäksi myös Japanissa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Walesissa.

YLE TV2:selta sen voi bongata tiistain Pikku Kakkosesta klo 7.14.


                                Katso jaksoja täältä: http://vimeo.com/7796100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti