Coco (2017)

Coco (2017)
Pixarin Golden Globella palkittu Coco saa Suomen ensi-iltansa 16.2.2018.

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Shrek ja ikuinen onni- Rakastetun jätin viimeinen esiintyminen

Ohjaus: Mike Mitchell
Musiikki: Harry Gredson-Williams
Kirjoittanut: Josh Klausner, Darren Lemke

Pääosissa: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas, Walt Dohrn, Jon Hamm, Jane Lynch ja Craig Robinson. Suomessa mm. Samuli Edelmann, Jukka Rasila ja Tiina Isohanni.

Studio: Dream Works (2010)

Tämä vuosi on monelle amerikkalaisten animaatioelokuvien ystävälle haikeaa, sillä kahden kuuluisan elokuvasarjan viimeiset elokuvat julkaistiin tänä kesänä. Toinen niistä on Shrek 4 ja toinen on Disney Pixarin Toy Story sarjan viimeinen elokuva nimeltä Toy Story 3. Kuitenkin olemme onnekkaita, että Shrek ja Toy Story-hahmot nähdään vielä tulevaisuudessa valkokankaalla. Dream Worksillä ja Pixarilla on vielä suunnitteilla pienempiä projekteja, joissa he herättävät nämä velmut taas eloon.
TARINA

Shrek ja Fiona ovat nyt suuren perheensä saartamina, mikä rupeaa äkkipikaista Shrekkiä vähän tympimään. Shrek kaipaa yhä enemmän niitä aikoja, kun hän sai asua yksin omalla suollaan ja pelotella ihmisiä. Tässä ongelmassa häntä auttaa juonitteleva Tittelintuure.

Hän tekee Shrekin kanssa sopimuksen, jonka avulla Shrek luopuu yhdestä päivästä elämässään ja ottaa sen tilalle yhden uuden päivän, jona hän taas voi olla se pelottava jätti, jota kaihdettiin joka kolkassa. Pahaa aavistamaton Shrek allekirjoittaa sopimuksen, jonka avulla Tittelintuure ottaa ovelasti Shrekiltä pois sen päivän, jolloin hän syntyi ja samalla myös kaiken mitä hänen elämässään oli siihen saakka tapahtunut. Shrekillä on elinaikaa jäljellä tasan yksi päivä.

Kuinka hän enää voi saada vanhaa elämäänsä takaisin, kun kukaan hänen entisistä ystävistä ei tunne häntä ja tiimalasin hiekka valuu nopeasti?


ARVIO

Dream Works tuo jokaisessa uudessa Shrek-elokuvassaan aina jotain uutta, joka Shrekin ystäviä tietysti ilahduttaa.Tässä elokuvassa uusia tuttavuuksia olivat Tittelintuuren lisäksi hullut noidat ja kokonainen Jättien kansoittama kylä mitä hulluimpia veikkoja täynnä. Se on jännittävä ja huumoria pursuava elokuva. Hulvattomat satuhahmot ja lörpöttävä Aasi ovat juuri mitä Shrek-elokuvasta voi odottaa.


                                Katso Traileri: http://www.youtube.com/watch?v=PTlULPljlK4  

                                                 LOPPUARVIO * * * * *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti